Főoldal - V&B
15441
home,page-template-default,page,page-id-15441,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-4,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Üdvözöljük a V&B vállalat honlapján. Cégünk csomagolóanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

1981-ben alakultunk.

Cégünk profilja felöleli a polietilén alapanyagú nyomtatott és nyomtatás nélküli fóliák, filmek, táskák, zsákok és tasakok előállítását, kizárólag vásárlóink igényeinek megfelelően. Továbbá végzünk nyomdai előkészítést és különféle kísérőmunkálatokat, és készítünk nyomdai kliséket is.

A körkörös modell gyártásban történő alkalmazása a környezetre kevésbé káros végterméket eredményez, és ez az egyik fő célunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a biokomposztálható anyagokból készült csomagolóanyagok előállítására.

Cégünk az autópályától 7 km-re, könnyen megközelíthető úton talalható meg. A gyáron belül kiskereskedelmi üzletünk is van, ahol elérhető áron kínáljuk kiváló minőségű termékeinket. Az elérhetőségekért kattintson ide.