Fenntarthatóság - V&B
15779
page-template-default,page,page-id-15779,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-4,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FENNTARTHATÓSÁG

A fenntartható fejlődéshez való hozzájárulásunk a minőségi, hosszabb élettartamú termékek előállításán alapul, amelyek többszörösen felhasználhatók, és ami a legfontosabb, minőségi újrahasznosításra alkalmasak. Ügyfeleinkkel együttműködve arra törekszünk, hogy maximalizáljuk az újrahasznosított anyagok részvételét a végtermékben. A géppark legutóbbi felújításával lényegesen nagyobb termelékenységet értünk el, miközben csökkentettük az áramfogyasztást.

Ezzel a termelési módszerrel a körkörös gazdaság modelljét alkalmazzuk, egy olyan rendszert, amelyben a termelési energia- és anyagciklusok lassításával, kerekítésével és kiterjesztésével jelentősen csökkentik a termelési erőforrásokat, a pazarlást és a túlzott villamosenergia-fogyasztást.

A termelésünk során keletkező teljes technológiai hulladékot újrahasznosítjuk és új minőségi erőforrásokká alakítjuk át. A körkörös modell gyártásban történő alkalmazása a környezetre kevésbé káros végterméket eredményez, és ez az egyik fő célunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk a biokomposztálható anyagokból készült csomagolóanyagok előállítására. Ezek az anyagok alkalmasak otthoni és/vagy ipari komposztálásra (az EN13432 európai szabvány szerint). Ezeknek a termékeknek a biológiai lebomlási foka 180 nap alatt meghaladja a 90%-ot, és gyártásuk során jelentős villamosenergia-megtakarítás érhető el. Minden típusú táska gyártására alkalmasak, gyártásunkban való részesedésük fokozatos növelésével egyre nagyobb mértékben járulunk hozzá a környezet megóvásához.

Az ISO szabványok, és különösen az ISO 14001:2015 szabvány (Környezetvédelmi Irányítási Rendszer) alkalmazásával olyan mechanizmusokat alakítunk ki, amelyek csökkentik a környezetszennyezés kockázatát, az események számát, valamint erősítik a szervezet megbízhatóságát a jogi és egyéb környezetvédelmi követelmények teljesítésében. Az összes üzleti szabvány következetes végrehajtásával biztosítjuk a biztonságos hulladékgazdálkodást, az energiafogyasztás és a környezetszennyezés minden fajtájának csökkentését.